Happy Halloween

Når det nu er Halloween vil jeg da lige blogge et Halloween tag lavet som en del af en konkurrence fra Riddersholm Design.

IMG_9405.JPG
Bunden er almindeligt orange karton sværtet med Distress vintage photo
Riddersholm flea market papiret er trashet og distresset med vintage photo.
Pyntet med udskæringen laver på Silhouette Cameo. Filerne er fra Silhouette store.
Jeg synes det er sjovt at tage udfordringer op og denne har været spændende da det er mit første tag jeg har lavet overhovedet. Nu er jeg bare spændt på om det er mit tag der vinder.

Mini album som værtindegave

I torsdag var jeg ude at besøge en veninde og synes lige hun skulle have en lille ting. Det blev til et hurtig minialbum. En fil jeg fandt i silhouettes store. Papiret er rester fra en efterhånden brugt blok købt for nogle år siden i Panduro Hobby.

IMG_9188.JPG

IMG_9197.JPG

IMG_9187.JPG

IMG_9198.JPGIMG_9193.JPG

IMG_9191.JPG

IMG_9200.JPG

IMG_9192.JPG

Welcome to My World of Creativity

Endelig er min blog live! En blog om lidt af hvert og mest af alt min kreativitet – min hobby scrapbooking med alt hvad der tilhører. Jeg håber den bliver værd at følge at jeg gennem bloggen kan udvikle mine teknikker og mit håndværk. Jeg har gang i mange forskellige genrer; kort, layouts (LO), minialbums, smashbooking, og snart også Project Life (PL). Jeg bruger min Silhouette Cameo flittigt og er nu blevet mere modig og begyndt at lege med vinyl, wallstickers, strygestof og stencils. I denne verden er det kun fantasien der sætter begrænsningen!

Velkommen til min blog og verden af kreativitet!