Emily 2 år 

Hejsa! 

Endelig fik jeg lavet dette LO med min sødeste niece som blev 2 år i september 2014. Nogle dage siden men nu kommer det i bogen. 

Jeg har brugt de lækreste papirer fra Riddersholm Design som jo oveni købet er en lokal virksomhed. Og jeg elsker at støtte det lokale.Jeg har på baggrunden startet med at sværte med den nye stencil “Lace” fra Tim Holtz. Med Distress ink “milled lavender”.Titlen er selvklæbende thickers som jeg har farvet med glimmer en farve jeg selv har blandet mig frem til så den faldt i med farven på baggrunden og kjolen. Et sødt piget Layout i lyserøde og lavendel toner. Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>